Moleskine

En fördel med att använda notebooks är att när själva anteckningsboken är full sätter du bara in en ny. Den anteckningsbok som följer med din notebook är en svart Moleskine.

Vi tycker att Moleskines papper motsvarar de krav på skrivvänlighet och den känsla vi tror att du vill uppleva när du skriver och bläddrar i din notebook.

Papperstjockleken i Moleskines anteckningsböcker är 70 g per kvadratmeter, det är något tunnare än i de flesta andra anteckningsböcker. Det tunna pappret ger en speciell känsla, speciellt hos de skrivna bladen, som vi tror att fler än vi tilltalas av.

Moleskine Pocket

Moleskine Pocket har måtten 9 x 14 cm, det är den näst minsta storleken på bilden här ovanför. Moleskine Pocket finns i två varianter; tunnare häften och så de tjockare anteckningsböckerna.

De notebooks som Moleskine Pocket passar i är Mr Appleton, Ms Havisham, Mr Bucket, Ms Hathaway, Ms Rigby och Mrs Meaden.

Moleskine Large

Moleskine Large har måtten 13 x 21 cm, det är den största storleken på bilden. Precis som pocket så finns Moleskine Large  både som häften och tjockare anteckningsböcker.

De notebooks som Moleskine Large passar i är Ms Somerset och Mrs Willingham.