Ms Rigby

Ms Rigby – Notebookfodral i pocketstorlek med pennhållare

Ms Rigby

Detta är ett notebookfodral med fickor på fram- och bakpärm. Det är tänkt för en tjockare anteckningsbok i pocketstorlek, 9 cm x 14 cm, 192 sidor.

Lädret är vegetabiliskt garvat och från Tärnsjö garveri i Uppland. Det varierar naturligt något i nyans och struktur. Det kan också förekomma mindre märken som är en del av  lädrets naturliga yta. Dessa märken ger fodralet dess charm. Lädret är helt obehandlat och har en naturlig matt yta. Vill du ha ett bättre skydd för smuts och spill kan du smörja in den med läderfett. Det förändrar nyansen något innan fettet trängt in ordentligt i lädret. I takt med att den används kommer den gradvis att få en mycket vacker lite blankare patina.

Ms Rigby

Anteckningsbokens båda pärmar kan skjutas in under fodralets flikar eller också kan bara den bakre pärmen skjutas in, det är en smaksak och båda sätten går lika bra.
Gummisnöret ger en enkel stängning och hjälper till att hålla pennan på plats.
Fodralet har en lagom stadga, inte för hårt och inte för mjukt.

Ms Rigby

Flikarna har vi sytt för hand. Sömmen är skomakarsöm, en mycket slitstark söm.


OBS ! Med Ms Rigby går det att köpa till en anteckningsbok , moleskine pocket storlek, tjock med 192 sidor, mjuk pärm . Vid beställning ange om du önskar linjerad,olinjerad eller dotted.

Färg: Cognac

Fraktfritt vid beställning över 500,00 kr.

Beställ genom att gå in i butiken