Ms Havisham

Ms Havisham – Notebookfodral i pocketstorlek

Ms Havisham

Detta är ett notebookfodral med fickor på fram- och bakpärm. Det är tänkt för en tjockare anteckningsbok i pocketstorlek, 9 cm x 14 cm, 192 sidor.

Ms Havisham

Lädret är vegetabiliskt garvat och från Tärnsjö garveri i Uppland. Det varierar naturligt något i nyans och struktur. Det kan också förekomma mindre märken som är en del av  lädrets naturliga yta. Dessa märken ger fodralet dess charm. Lädret är helt obehandlat och har en naturlig matt yta. Vill du ha ett bättre skydd för smuts och spill kan du smörja in den med läderfett. Det förändrar nyansen något innan fettet trängt in ordentligt i lädret. I takt med att den används kommer den gradvis att få en mycket vacker lite blankare patina.

Ms Havisham

Anteckningsbokens båda pärmar kan skjutas in under fodralets flikar eller också kan bara den bakre pärmen skjutas in, det är en smaksak och båda sätten går lika bra.

Fodralet har en lagom stadga, inte för hårt och inte för mjukt.

Flikarna har vi sytt för hand. Sömmen är skomakarsöm, en mycket slitstark söm.

OBS ! Med Ms Havisham går det att köpa till en anteckningsbok , moleskine pocket storlek, tjock med 192 sidor, mjuk pärm. Vid beställning ange om du önskar linjerad, olinjerad eller dotted.

Färg: Cognac

Se video på Ms Havisham

Fraktfritt vid beställning över 500,00 kr.

Beställ genom att gå in i butiken